AVELLA RESIDENCE

“Imobilul “AVELLA” face parte dintr-un ansamblu mixt de spatii comerciale, birouri si locuinte situat pe strada 21 decembrie 1989 la nr 95-97, una dintre arterele principale ale orasului Cluj-Napoca care leaga cartierul Marasti de centrul istoric al orasului.

2020

Avella Residence

AVELLA are la parter spatii comerciale destinate unor functiuni compatibile cu locuirea, etajele 1-3 au destinatie de birouri si de la etajul 3 in sus este rezervata locuiri colective in 88 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere, gararea masinilor si a bicicletelor se face in cele doua subsoluri unde se gasesc 200 locuri de parcare pentru masini si 100 pentru biciclete.

AVELLA surprinde prin onestitatea limbajului arhitectural, franchetea texturii materialelor puse in opera precum si prin organizarea vastului spatiu verde.

Beneficiar

Hexagon Structures

Locație

21 Decembrie 1989,  nr. 95-97

Suprafața

15000 mp

Tip

Apartamente și spații comerciale

Ești în căutarea unei soluții optime pentru proiectul tău?

Oferim suport pe toata durata proiectului, indiferent ca ne referim la etapa de proiectare sau la cea de construire efectiva. Specialistii nostri, organizati in echipe mixte, isi asuma responsabilitatea pentru fiecare etapa a lucrarii asigurand succesul fiecarui proiect.

Suntem o companie specializată în execuția de construcții rezidențiale și nerezidențiale.

Birou Cluj-Napoca

Copyright © 2022 NatanaelConstruct. Toate drepturile rezervate.