ESTIMO RESIDENCE

Estimo Residence beneficiează de standarde înalte de infrastructură, după cum urmează: căi de circulație sistematizate și accesorizate cu zonă carosabilă dedicată și asfaltată, trotuare generoase, locuri de parcare indoor sub imobil, outdoor pe terenul amenajat în proximitate, spații verzi agrementate cu grădini de fațadă, iluminat public de proximitate, utilități edilitare complete, nu în ultimul rând integrând și spații de joacă.

2021

Aprilie

Proiect ESTIMO RESIDENCE

Ansamblul rezidențial Estimo respectă toate normele urbanistice actuale, evitându-se riscul de supra-aglomerare caracteristic în anumite zone urbane edificate de dată recentă.

Expansiunea rezidențială orientată către estul municipiului Cluj-Napoca integrează viitorul ansamblu rezidențial Estimo Residence ca factor emergent remarcabil. Poziționarea acestuia în imediata vecinătate a Aeroportului Internațional Avram Iancu, într-o zonă de dezvoltare înzestrată în prezent cu o dinamică urbanistică remarcabilă, Sânnicoară, ne promovează cu un produs imobiliar de succes.

Beneficiar

ESTIMO Residence

Locație

Nicolae Bălcescu, comuna Apahida, Cluj

Suprafața

36000 mp

Tip

Apartamente și spații comerciale

Ești în căutarea unei soluții optime pentru proiectul tău?

Oferim suport pe toata durata proiectului, indiferent ca ne referim la etapa de proiectare sau la cea de construire efectiva. Specialistii nostri, organizati in echipe mixte, isi asuma responsabilitatea pentru fiecare etapa a lucrarii asigurand succesul fiecarui proiect.

Suntem o companie specializată în execuția de construcții rezidențiale și nerezidențiale.

Birou Cluj-Napoca

Copyright © 2022 NatanaelConstruct. Toate drepturile rezervate.