PLATINIA LOUNGE RESIDENCE

Proiectele Platinia aduc un concept imobiliar nou in Cluj Napoca. Formate din ansambluri rezidentiale si cladiri de birouri clasa A , amplasate in cele mai centrale locatii , construite cu materiale premium , ofera un pachet de servicii unic dedicat locatarilor.

2021

Aprilie

Proiect PLATINIA LOUNGE RESIDENCE

PLATINIA Lounge Residence, un ansamblu unic si elegant amplasat in inima Clujului la intersectia strazilor Dorobantilor si Navodari  este primul proiect imobiliar din Cluj Napoca ce ofera locatarilor sai un pachet de servicii premium special conceput pentru a crea un stil de viata elegant si confortabil, un stil de viata pe care probabil fiecare ni-l dorim. Eleganta arhitecturala, calitatea si frumusetea materialelor folosite si pozitionarea excelenta vin sa completeze unicitatea acestui proiect si sa adauge valoare serviciilor de calitate pe care intentionam sa le punem la dispozitia locatarilor nostri.

Beneficiar

Platinia Lounge Residence

Locație

Str. Dorobantilor 33-35-37, Cluj-Napoca

Suprafața

10.000 mp

Tip

Apartamente și spații comerciale

Ești în căutarea unei soluții optime pentru proiectul tău?

Oferim suport pe toata durata proiectului, indiferent ca ne referim la etapa de proiectare sau la cea de construire efectiva. Specialistii nostri, organizati in echipe mixte, isi asuma responsabilitatea pentru fiecare etapa a lucrarii asigurand succesul fiecarui proiect.

Suntem o companie specializată în execuția de construcții rezidențiale și nerezidențiale.

Birou Cluj-Napoca

Copyright © 2022 NatanaelConstruct. Toate drepturile rezervate.