VIVIDO BUSINESS CENTER

VIVIDO este situat pe strada Alexandru Vaida Voevod, la aceasta se racordează accesul carosabil, în colțul de nord-est al parcelei, cu circulație în dublu sens și accesele pietonale. Accesul în incinta ansamblului se realizează printr-un amplu pasaj pietonal, disponibil pentru vehicule doar în situații de urgență.

2020

Iunie

Proiect VIVIDO

Ansamblul este organizat sub forma unei incinte, în jurul unui spațiu central, cu deschideri spre sud și nord. Este alcătuit din două corpuri de clădire distincte. Spre est / strada Alexandru Vaida Voievod se alătură două volume distincte, respectiv o clădire dedicată exclusiv birourilor la sud(corp 1A), ce susține relația compozițională cu imobilul UBB – FSEGA și o alta, cu parterul și etajul 1 dedicate activităților de tip terțiar, iar nivelele superioare locuirii de tip colectiv(corp 1B), la nord. Spre vest și nord, situată pe partea posterioară a terenului, se află o clădire în formă de L(corp 2), dedicată exclusiv locuirii colective. Două niveluri de subsol asigură parcarea autovehiculelor și spații anexe.

Beneficiar

Hexagon Strucures

Locație

Alexandru Vaida VoIevod, nr. 16I

Suprafața

45000 mp

Tip

Complex 6 imobile

Ești în căutarea unei soluții optime pentru proiectul tău?

Oferim suport pe toata durata proiectului, indiferent ca ne referim la etapa de proiectare sau la cea de construire efectiva. Specialistii nostri, organizati in echipe mixte, isi asuma responsabilitatea pentru fiecare etapa a lucrarii asigurand succesul fiecarui proiect.

Suntem o companie specializată în execuția de construcții rezidențiale și nerezidențiale.

Birou Cluj-Napoca

Copyright © 2022 NatanaelConstruct. Toate drepturile rezervate.